ALTENin sitoutuminen laatuun ja ympäristöön 

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että ALTEN Finland on saavuttanut sekä ISO 9001- että 14001-sertifioinnit, mikä on osoitus vankkumattomasta sitoutumisestamme laatu- ja ympäristöasioiden hallintaan.   

ISO 9001 -sertifikaatti on osoitus siitä, että pyrimme jatkuvasti täyttämään asiakkaiden odotukset ja tarjoamaan korkealaatuisia palveluja. Se varmistaa, että prosessimme ovat tehokkaita, hyvin dokumentoituja ja jatkuvasti parannettuja, jotta asiakastyytyväisyys paranisi.

Lisäksi ISO 14001 -sertifikaatti kuvastaa sitoutumistamme ympäristövastuullisuuteen. Noudattamalla kansainvälisesti tunnustettuja ympäristöasioiden hallintastandardeja minimoimme ympäristövaikutuksemme ja edistämme kestävää kehitystä koko toiminnassamme.

Hiilijalanjälkemme osalta olemme vähentäneet hiilipäästöjä 30 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Tämä ohjaa meitä oikeaan suuntaan kohti yhteisiä nollapäästötavoitteitamme vuoteen 2050 mennessä. 

Jatkamme toimintaamme ympäristövastuullisesti ja tehokkaasti vähentämällä vaikutuksiamme tiiminä. Saavutamme tämän lisäämällä tietoisuutta, jakamalla kestäviä käytäntöjä henkilöstömme kesken ja vähentämällä toimintaan ja hankintoihin liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

Konsulttimme edistävät osaltaan ympäristön tilan parantamista ja tukevat asiakkaita ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämisessä. Asiakastyössä noudatamme myös asiakkaidemme ympäristötavoitteita ja -ohjeita. Noudatamme paikallista ja kansainvälistä ympäristölainsäädäntöä, ISO 14001 -ympäristöstandardin periaatteita ja ALTEN-konsernin ympäristöperiaatteita.

Seuraavana askeleenamme on ISO 27001 -sertifikaatin hankkiminen, koska olemme sitoutuneet laatuun, ympäristövastuuseen ja jatkuvaan parantamiseen. Tämä virstanpylväs vahvistaa entisestään sitoutumistamme tietoturvan hallintaan ja varmistaa arkaluonteisten tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden. Ollaksemme entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme pyrimme täyttämään sekä emoyhtiömme että asiakkaidemme turvallisuusvaatimukset.

Lisätietoja saat quality@alten.fi